Share on FacebookTweet about this on Twitter

Toyota Proace

Nyt kaikkiin uusiin Proace-tilauksiin veloituksetta Huoltosopimus Plus tai talvirenkaat ja vanerointi

Valitse kahdesta vaihtoehtoisesta tarjouksesta itsellesi mieluisampi

Toyota Proace pakettiauto on ammattilaisen mittainen työväline. Se tarjoaa henkilöautomaista ajomukavuutta sekä loistavan yhdistelmän tehoa ja taloudellisuutta. Vakiovarusteluun kuuluvat mm. Smart Cargo -älykäs tavaratilan muunneltavuus, Bluetooth® hands-free -järjestelmä, polttoainetoiminen lisälämmitin sekä huippuluokan turvallisuus.

Neljän dieselmoottorin valikoima tuottaa parhaimmillaan 180 hevosvoiman tehon ja 400 Nm:n väännön. Pitkässä L2-korimallissa on lähes 1,4 tonnia kantavuutta ja 2,2–2,5 tonnia vetokykyä, tavaratilalla 2,8 metriä pituutta ja 6,1 m3 tilavuutta.

 

Mikkelissä koeajettavissa Proace Verso 8-paikkainen tila-auto.

 

Ota yhteyttä, kerromme lisää:

Etelä-Savon Auto, Mikkeli    015-206 2530

etela-savonauto.mikkeli@sok.fi

 

Etelä-Savon Auto, Savonlinna     015-206 2971

etela-savonauto.savonlinna@sok.fi

Uutiset ja tarjoukset