Share on FacebookTweet about this on Twitter

Uusi Nissan Leaf, SIMPLY AMAZING!

TÄYSIN SÄHKÖTOIMINEN UUSI NISSAN LEAF

TEE ARJESTASI VAIVATONTA

Tunne välitön kiihtyvyys, aja minne tahansa ja entistä kauemmas – pysähtymättä edes tankkaamaan. Nauti varmuuden tunteesta, huippuluokan yhdisteltävyydestä ja innostavasta ajokokemuksesta 100 % sähköautolla, joka tekee elämästäsi vaivattomampaa. Nissan Intelligent Mobility -teknologiat muuttavat suhteesi autoosi. Kuvittele, millaista on kiihdyttää, hidastaa ja jarruttaa yhdellä sulavalla liikkeellä. Älykkäillä teknologioilla varustettu uusi Nissan LEAF tekee jokapäiväisestä ajamisesta aivan toisenlaista kuin ennen

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan Savon Autokeskukseen!

Savon Autokeskus, Mikkeli 010 764 1550

savonautokeskus@sok.fi

 

 

 

 

 

 

Tarjoukset