Share on FacebookTweet about this on Twitter

Opelin kattava tavara-automallisto.

Ylellinen toimisto pyörien päällä: Opelin tavara-autot tarjoavat erinomaista toimivuutta tien päällä, alhaiset käyttökulut ja erinomaisen tavaratilan muunneltavuuden.

 

UUSI COMBO CARGO – VUODEN PAKETTIAUTO 2019.

Opel, Combo Van

Arvostetun vuoden pakettiauto 2019 tittelin voittanut uusi Combo Cargo on kaikkea, mitä tehokkaalta, luotettavalta ja monikäyttöiseltä pakettiautolta voi odottaa. Luokkansa huippua edustava kahtena eri pituisena versiona saatava Combo Cargo pystyy kuljettamaan jopa tonnin kuormaa. Sen tilavat, monikäyttöiset sisätilat, pihit moottorit ja innovatiiviset ominaisuudet takaavat alhaiset kokonaiskäyttökustannukset ja erinomaiset kuljetusominaisuudet.

 

VIVARO VAN.

Opel, Vivaro Van

Vivaro-umpipakettiauto asettaa uudet tilavuuden, toimivuuden ja innovaation standardit. Tämä käytännöllinen ja tehokas tavara-auto näyttää yrityksesi parhaassa valossa. Vivaro Van on ammattilainen, josta on erinomainen näkyvyys joka suintaan korotetun ohjaamon ja suurten ikkunoiden ansiosta. Ulkopuolen muotoilun ominaisuuksia ovat vahva kromikoristeinen etusäleikkö ja ajovaloumpiot tunnistettavine LED päiväajovaloineen. Ne takaavat Vivarolle ulkoasun, josta ei voi erehtyä.

Muita kohokohtia:
• Korinvärinen etupuskuri ja takapuskurin kulmat
• 2 pituutta, 2 korkeutta
• Takaluukku tai pariovet
• Vetokoukku

 

VIVARO CREWVAN.

Opel, Vivaro CrewVan

Vivaro CrewVan. Täydellinen kumppani, kuljetitpa ihmisiä, tavaroita tai molempia. Täydellisesti varusteltu Vivaro CrewVan hoitaa homman turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi.

 

MOVANO VAN.

Opel, Movano Van

Mitä tulee tavaratilan kokoon tajoaa Movano Van runsaasti vaihtoehtoja. Movanon suuri kantavuus varmistaa huippuluokan ajo-ominaisuudet riippumatta kuorman painosta.Opel Movano on tavara-automaailman huippusuorittaja. Siinä on

  • tyylikäs ja tehokas ulkoasu
  • leveälle avautuvat ovet
  • vaikuttava valikoima muunnelmia, akselivälejä, kuljetuskapasiteetteja ja korkeuksia
  • älykäs muotoilu, erinomainen taloudellisuus ja suorituskyky
  • luokkansa paras mukavuus.

 

MOVANO CREWVAN.

Opel, Movano CrewVan

Movano CrewVan kuljettaa sekä työporukan että tavarat helposti perille. Kookkaan liukuoven ansiosta kyytiin on helppo nousta ja täyskorkea väliseinä pitää tavarat turvallisesti tavaratilassa.

 

Tutustu lisää tavara-automallistoon >>

 

Ota yhteyttä automyyntiimme:

Savon Autokeskus, Mikkeli        010 764 1500

Savon Autokeskus, Savonlinna  010 764 1600

tai savonautokeskus@sok.fi

 

 

 

 

Tarjoukset