Nissan Qashqai vie crossover -mallien suorituskyvyn aivan uudelle tasolle.

Euroopan eniten myyty crossover sai uuden bensiinimoottorivalikoiman

  • Täysin uusi kaksoiskytkinvaihteisto saadaan ensimmäistä kertaa Nissanin massatuotantomalliin
  • Täysin uusi NissanConnect-tietoviihdejärjestelmä tekee kuljettajan ja auton välisestä suhteesta entistä tiiviimmän
  • Järjestelmä mahdollistaa älypuhelimen saumattoman ja intuitiivisen integroinnin osaksi autoa

 

Nissan tarjoaa aitoa urbaania crossover-mallia etsiville asiakkaille nyt aivan uudenlaista suorituskykyä.

Euroopan eniten myyty crossover Qashqai on nyt vetovoimaisempi kuin koskaan aikaisemmin uusien taloudellisten bensiinimoottorivaihtoehtojen sekä täysin uuden, huomattavasti paranneltuja toimintoja sisältävän tietoviihdejärjestelmän ansiosta.

Täysin uudet bensiinivaihtoehdot

Nissan Qashqaihin on nyt saatavissa täysin uusi 1,3-litrainen bensiinimoottori 140 hv:n ja 160 hv:n tehovaihtoehtoina.

Moottori on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai täysin uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Molemmat vaihtoehdot ovat etuvetoisia. DCT-kaksoiskytkinvaihteisto, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Nissanin automalliin, tarjoaa entistä dynaamisemman ajotuntuman ja paremman suorituskyvyn liikkeellelähdöissä.

Uusi moottori tuottaa vähemmän CO2-päästöjä, pienentää polttoaineenkulutusta ja parantaa Qashqain ajo-ominaisuuksia entisestään. Asiakkaat huomaavat uuden voimalinjan edut konkreettisesti paremman vasteen ja kiihtyvyyden, tasaisemman ja lineaarisemman voimansiirron ja hiljaisemman käyntiäänen muodossa. Myös huoltovälit ovat entistä pidemmät.

Qashqain kaikki kolme uutta voimalinjaversiota ovat äärimmäisen kilpailukykyisiä verrattuna muiden valmistajien tarjoamiin moottorivaihtoehtoihin. Myös niiden CO2-päästötasot ovat pienemmät kuin monilla kilpailijoilla.

Qashqain uudesta bensiinimoottorista annetaan lisätietoja erillisessä tiedotteessa.

Uusi NissanConnect-tietoviihdejärjestelmä

Qashqai-crossoveriin on nyt saatavissa Nissanin täysin uusi NissanConnect-tietoviihdejärjestelmä, joka sisältää monia huomattavasti paranneltuja toimintoja.

Uusi NissanConnect on kehityksen huippua edustava järjestelmä, joka tiivistää kuljettajan ja auton välistä suhdetta entisestään. Järjestelmän etuihin kuuluvat älypuhelimen saumaton ja intuitiivinen integrointi osaksi autoa sekä mahdollisuus ladata kartta- ja ohjelmistopäivityksiä OTA (Over The Air) ‑periaatteella suoraan verkosta. Apple CarPlay- ja Android Auto ‑toiminnallisuudet ovat vakiovaruste kaikissa varustetasoissa Visia-perustasoa lukuun ottamatta.

Asiakkaille suositellaan myös täysin uuden Door to Door Navigation ‑mobiilisovelluksen lataamista älypuhelimeen. Sovellus mahdollistaa järjestelmän vieläkin laajemmat toiminnot. Uuteen NissanConnect-järjestelmään on integroitu myös TomTom Premium Traffic ‑palvelu, joka optimoi matka-ajan antamalla erittäin tarkkoja reaaliaikaisia liikennetietoja.

Nissan Euroopassa

Nissan on yksi merkittävimmistä aasialaisista autonvalmistajista Euroopassa, ja sen palveluksessa on yli 17 000 työntekijää suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnoissa, tuotannossa, logistiikassa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Nissanin tehtailla Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Venäjällä valmistettiin viime tilikaudella yli 640 000 autoa: palkittuja crossover-malleja, hyötyajoneuvoja sekä maailman suosituinta täyssähköautoa Nissan LEAFia. Nissanin älyliikennettä koskeva Intelligent Mobility -visio tähtää päästöttömään ja kuolonuhrittomaan liikenteeseen. Visio toimii Nissanin ohjenuorana tuotteiden ja teknologiaratkaisujen kehittämisessä ja ohjaa yhtiön keskeisiä päätöksiä koskien autojen voimanlähteitä, niiden ajamista ja kuinka ne integroituvat osaksi yhteiskuntaa. Nissanin tavoitteena on nousta Euroopan suosituimmaksi aasialaiseksi automerkiksi.

Tarjoukset