Uusi B-sarja. Me olemme luoneet perheauton uudelleen. Koska elämä.

Me olemme luoneet perheauton uudelleen.
Uusi B-sarja on täällä! Dynaamisempana, mukavampana ja turvallisempana kuin koskaan aikaisemmin.

Oletko valmiina elämäsi upeimpiin elämyksiin?
Uusi B-sarja on valmiina kaikkeen: tutustu autoon, joka kokeilee kaikkea uutta yhtä mielellään kuin sinäkin.

Toiseksi paras syy perustaa perhe.
Uusi B-sarja esittäytyy kiihdyttävästi urheilullisempana ja dynaamisempana kuin koskaan ennen.

Koska turvallisuus on joskus kaikkein tärkeintä.
Uusi B-sarja on varustettu älykkäillä ajoavustinjärjestelmillä, jotka ajon aikana auttavat sinua vielä paremmin ja keventävät rasitustasi. Ne voivat esimerkiksi automaattisesti tunnistaa vaaratilanteita, varoittaa niistä hätätapauksessa tai jopa suorittaa korjaavia toimenpiteitä. Näin sinä ja matkustajasi olette aina hyvissä käsissä.

Suorituskykyä parantavaa mukavuutta ja ennakoivaa turvallisuutta.
Ajoitpa sitten ruuhkassa, pitkiä matkoja pimeään aikaan tai tuntemattomilla reiteillä – uusi B-sarja keventää huomattavasti kuljettajan kuormaa stressaavissa tilanteissa. Siitä huolehtii Mercedes-Benzin kehittämä kokonaisvaltainen konsepti – Mercedes-Benz Intelligent Drive, joka tekee jokaisesta ajomatkasta entistä turvallisemman ja ainutlaatuisemman. Loppujen lopuksi aika, jonka vietätä ohjauspyörän takana, on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Näin saavut perille ennen kaikkea turvallisesti, mutta myös rentoutuneena

Ota yhteyttä myyntiimme:
Savon Autokeskus, Mikkeli        010 764 1550
Savon Autokeskus, Savonlinna  010 764 1630
tai savonautokeskus@sok.fi

Tarjoukset