Sprinter -myynti käynnistynyt Savon Autokeskuksessa!

Sinun Sprinterisi. Sinun juttusi.

Millaiset kuljetustehtävät sinua odottavatkaan – uusi Sprinter on valmiina.

Miksi töissäkin ei saisi näyttää hyvältä? Siksi puhdaslinjaisen pelkistetty Sensual Purity -muotoilukonsepti, josta Mercedes-Benzin nykyiset henkilöautomallit tunnetaan, näkyy nyt myös Sprinterin ulkonäössä. Uusi Sprinter ihastuttaa pintojensa pelkistetyn selkeällä, modernilla muotoilulla ja tasapainoisilla mittasuhteilla. Erityisen upea yksityiskohta: vahvailmeinen keula ja sen keskellä kookas Mercedes-tähti. Täysin uudet sisätilat ovat täydellisessä tasapainossa tarkoituksenmukaisen toiminnallisuuden ja korkealaatuisen ilmeen kanssa.

Tervetuloa koeajamaan & kaupantekoon!

p. 010 764 1550
savonautokeskus@sok.fi
Hietakatu 5, Mikkeli

Tarjoukset