Mercedes-Benz huoltopalvelut

Palkitse autosi hyvällä huolenpidolla. Mitä enemmän autolle tulee ikää, sitä enemmän korostuu autolle tehdyn työn laatu ja huollossa käytetyt varaosat. Vain asianmukainen huolto takaa turvalliset ajokilometrit. Autosi ansaitsee parasta, valitse Mercedes-Benzin huoltamiseen Etelä-Savon Auton valtuutettu Mercedes Benz merkkihuolto.
Mercedes Benz huolto- ja varaosatoiminnat on keskitetty Etelä-Savon Autoon Mikkelissä ja Savonlinnassa jossa Mercedekseen erikoistuneet mekaanikot kartoittavat autosi kunnon perusteellisesti käyttäen huollossa alkuperäisiä Mercedes Benz-osia.

Työkalut ja –laitteet ovat alan viimeisintä tekniikkaa. Mercedes Benz merkkikorjaamossa huollettu auto on käytössä turvallinen ja säilyttää hyvin arvonsa.

Korikorjaamossa on elektroninen ajoneuvokorien mittausjärjestelmä sekä tarvittavat uuden aikaiset laitteet korikorjauksiin.

Jos tarvitset sijaisautoa huollon ajaksi, saat sijaisauton kätevästi varaamalla sen huoltoa tilattaessa.

Varaosat

Merkkikohtaisesti koulutetut Mercedes Benz- varaosamyyjät Mikkelissä ja Savonlinnassa auttavat sinua alkuperäisten varaosien ja lisävarusteiden hankinnassa. Alkuperäiset  Mercedes Benz varaosat varmistavat autosi turvallisuuden.

Asiakasomistajana saat Bonusta huolloista, varaosista sekä katsastuspalveluista.
Myös korikorjauksen omavastuuosuudesta kerrytät S-Etukortilla Bonusta.

Palvelemme:

Mikkeli

Varaosat
ma-pe: 8-16.30
puh.nro:010 764 1510

Huolto
ma-pe:     7.30-16.30
puh.nro:010 764 1520

Savonlinna

Varaosat
ma-pe: 8-16.30
puh.nro:010 764 1610

Huolto
ma-pe: 7.30-16.30
puh.nro:010 764 1620

Tarjoukset