Nissan huoltopalvelut

Nissan QASHQAI 3/4 ajokuva takaa moottoritiellä

 

Nissan Asiakaslupaus

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+ Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme.

Katso lisää

 


Palvelemme:

Mikkeli

Varaosat
ma-pe: 8-16.30
puh.nro: 010 764 1510

Huolto
ma-pe: 7.30-16.30
puh.nro: 010 764 1520

Savonlinna

Varaosat
ma-pe: 8-16.30
puh.nro: 010 764 1610

Huolto
ma-pe: 7.30-16.30
puh.nro: 010 764 1620

 


Huoltopalvelumme

Palkitse autosi huolenpidolla ja se palkitsee sinut pitkällä ja entistäkin paremmalla toimintakyvyllään. Paras paikka Nissanisi huoltamiseen on Etelä-Savon Auton valtuutettu Nissan-huolto. Nissan huolto- ja varaosatoiminnat on keskitetty Etelä-Savon Autoon Mikkelissä ja Savonlinnassa jossa koulutetut  ja kokeneet pitkän linjan mekaanikot  kartoittavat autosi kunnon perusteellisesti käyttäen huollossa alkuperäisiä Nissan-osia.

Työkalut ja –laitteet ovat alan viimeisintä tekniikkaa. Nissan merkkikorjaamossa huollettu auto on käytössä turvallinen ja säilyttää hyvin arvonsa.

Korikorjaamossa on elektroninen ajoneuvokorien mittausjärjestelmä sekä tarvittavat uuden aikaiset laitteet korikorjauksiin.

Varaosat

Merkkikohtaisesti koulutetut Nissan- varaosamyyjät Mikkelissä ja Savonlinnassa auttavat sinua alkuperäisten varaosien ja lisävarusteiden hankinnassa. Alkuperäiset  Nissan varaosat varmistavat autosi turvallisuuden.

Asiakasomistajana saat Bonusta huolloista, varaosista sekä katsastuspalveluista.
Myös korikorjauksen omavastuuosuudesta kerrytät S-Etukortilla Bonusta.

 

 

Tarjoukset