Autokaupat myös etänä – nopea kotiintoimitus ja 14 vrk palautusoikeus. Lue lisää!

Katsastus

Onhan siinä Avainlippu? Meillä on!

A-Katsastus-konserniin kuuluvat katsastusasemat ja yritykset ovat kaikki täysin kotimaisia katsastustoimijoita. Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt kaikille A-Katsastus-konserniin kuuluville yrityksille Avainlippu-tunnuksen.

A-Katsastus Mikkeli-Pitkäjärven asemalta saatte kevyen määräaikaiskatsastuksen Etuaika-hintaan alkaen 29€ + lakisääteiset mittaukset, kun varaatte ja maksatte katsastuksen etukäteen nettisivuillamme www.a-katsastus.fi. Huom! Etuaikoja on saatavilla rajoitettu määrä. Määräaikaiskatsastuksen drive-in hinta 39€, lakisääteiset mittaukset 10€ sekä mahdollinen jälkitarkastus 25€.

BONUSTA JOPA 5%

Meiltä saatte asiakasomistajana S-Etukortilla Bonusta määräaikaiskatsastuksesta ja jälkitarkastuksesta. Muistattehan näyttää S-Etukorttia asemalle tullessanne.

Aukioloaikamme löydätte osoitteesta www.a-katsastus.fi kohdasta palvelupisteet.

Varatkaa katsastusaika autollenne kätevästi ajanvarauskalenterista syöttämällä auton rekisteritunnus sille tarkoitettuun kenttään.

Muuta huomioitavaa

Nettivarauksen kautta voitte varata ajan henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastukseen tai jälkitarkastukseen. Ajanvaraus myös puhelimitse 075 323 2222. Voitte saapua myös ilman ajanvarausta, jolloin palvelemme mahdollisuuksien mukaan. Perävaunuja ja matkailuautoja emme valitettavasti pysty katsastamaan.